За нас

Кои сме ние?

Стартирахме своята дейност през далечната 1994 г. като малък магазин за продажба на месо в гр. Пловдив.
Годините изминаха, времената се промениха, както и ние. С течение на времето създадохме малка работилница за производство на месни деликатеси под името на фирменият ни бранд АБЙОН – който е свързан изцяло с нас. Нашият бранд е сформиран като абревиатура от имената на членовете на нашето семейство, като той винаги ни напомня за  най- важното в живота, а именно то – семейството.

Предлагаме ви

28 години

месни продукти по оригинална българска рецепта

Собствена

производствена база и верига от магазини за продажба

Над 30 вида

месни продукти и леверни колбаси с гарантирано качество

Стремежът, вложен в нашия малък семеен бизнес, е да запазим живи традициите, залегнали в производството на различни изделия от месни деликатеси. Търсим развитие непрекъснато, като така успяваме да предложим изделия с изключително високо качество – основна наша мисия и приоритет. Най- големият ни успех са винаги доволните клиенти и партньори.

Всички месни изкушения приготвяме във фирмената си производствена база и винаги се придържаме към стандарта, който сами сме си поставили – продукция на високо ниво. При нас избирате сред богато разнообразие от продукти – ще опитате както традиционни български деликатеси от месо, така и предложения, превърнали се в част от всяка българска всекидневна трапеза.

Z

Максимален контрол

Z
Най-високо качество
Z
Безопасна среда
Z
Модернизирана база

Към днешна дата производствената ни база е модернизирана и съобразена с всички изисквания за производство висококачествени месни деликатеси.
Основната ни стратегия е да се фокусираме върху малък асортимент от продукти, като по този начин осигурим максимален контрол на качеството и безопасна среда за производство.