ЗА НАС

Фирма „АБЙОН” ЕООД е основана през 1994г. в град Пловдив, като стартира своята дейност от създаването на малък фирмен магазин за продажба на месо и месни полуфабрикати.

С течение на времето фирмата се разраства и създава своя собствена производствена база и верига от магазини за продажба на месни продукти под фирменото лого „АБЙОН”.

Днес предприятието ни предлага асортимент от над 30 вида месни продукти и леверни колбаси с гарантирано качество. Производствената база на фирмата се намира в гр. Пловдив, ул. „Асеновградско шосе” 1, индустриална зона Тракия.

about1

Ние уважаваме и спазваме българските традиции. Всяко време налага свои, по–различни ценности, заменяйки едни с други или възраждайки стари, забравени добродетели. Семейството заема особено място в живота на всеки човек, в него растем, живеем, възпитаваме се, то е основната градивна единица на обществото. Точно затова то е в основата и на нашия бизнес, а името на фирмата ни, „АБЙОН”, е абревиатура от имената на членовете на семейството ни. За нас, това не е само работа, това е начин на живот и традиция. Мисията ни е да работим за максималната удовлетвореност на нашите клиенти, поддържането и постоянното повишаване на качеството на продуктите ни, които са съпроводени с изящна и луксозна визия. Да сме винаги на разположение на нашите партньори, като предоставяме необходимите продукти и информация на даденото място в точното време.

about2